Κυριακή, 24 Ιανουαρίου 2010

DUALITY 000 PROUDLY PRESENTS :THE CHRISTMAS FREAK SHOW

Mε αφορμή λοιπόν τα προσφάτως περασμένα-ξεχασμένα Χριστούγεννα….θα ήθελα να τους κάνω ένα αφιέρωμαΧριστούγεννα…μισό να το ξαναπώ…..ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ….το λες και  ήδη αισθάνεσαι καλύτερα !Kαλά δε…εκείνες τις μέρες του Δεκέμβρη κατά ένα παράξενο τρόπο όλοι είναι ένα τικ καλύτεροι σε σχέση με τις υπόλοιπες «άχαρες»  μέρες του χρόνου.

Για να δούμε λοιπόν .χμμμμμ….διακοπές ,δώρα ,χαμόγελα ,φωτάκια όλων των ειδών και για όλα τα γούστα -κιτς(όπως τα μωβ ας πούμε…Give me a break δηλαδή…)η μη-,φαγητά ,ποτά ,πονοκέφαλοι -ευχάριστοι όμως…τις άλλες μέρες απλά είσαι ο μαλάκας που μέθυσε-,διάθεση και καταναλωτική μανία εις το έπακρον.
Είναι οι μέρες που ξαφνικά τα ΜΜΕ δείχνουν και μοιράζουν απλόχερα αγάπη και αλληλεγγύη…οι μέρες που η ελίτ θυμάται ότι πρέπει να κάνει και καμιά δωρεά γιατί έτσι κ αλλιώς δεν μπορούν να τα πάρουν μαζί τους όταν……όταν τέλος πάντων.
Ναι ε??? ξαφνικά λοιπόν δεν υπάρχει ως δια μαγείας ούτε ανεργία…ούτε δυστυχία ,ούτε πεινά και όλοι είμαστε καλά. Το περίεργο είναι ,πως όπως είναι το λεγόμενο <<σύνδρομο της Στοκχόλμης>> έτσι ακόμα και όσοι ήδη δεν έχουν στον ήλιο μοίρα φαίνεται να διασκεδάζουν και αυτοί τα Χριστούγεννα…..

Γιατί άραγε…..!να φταίνε τα φωτάκια που στέλνουν μηνύματα από όλη την παλέτα των χρωμάτων στον εγκέφαλο και τον υπνωτίζουν ?? Να φταίει ο χοντρός που κάνει τα παιδάκια  να ανυπομονούν να ξυπνήσουν μέσα στα πούπουλα και που θα τα περιμένει το παχουλό δώρο του παχουλού που το έφερε από την καμινάδα  και το άφησε κάτω από το δέντρο?…Σας έχω νέα….δεν υπάρχει άγιος Βασίλης……όπως δεν υπάρχει και  λόγος να  νιώθεις καλά επειδή είναι Χριστούγεννα…..δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένα ωραιότατο χρυσό που λαμποκοπάει χαπάκι και  εσύ το βλέπεις και το τρως και αισθάνεσαι ωραία και κοιτάς τις βιτρίνες όπως όταν ήσουν παιδί με κάτι ματιά ΝΑ( παρεμπιπτόντως….αυτό λέγεται μάρκετινγκ…μυαλά ολόκληρα το σπούδασαν και το σχεδίασαν  και μάχονται κάθε μέρα ποιός θα κερδίσει τα περισσότερα και για ποιόν).


HO-HO-HO!!!!! MERRY CHRISTMAS!!!!(sponsored by santa and you know who….)
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου