Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου 2010

000:ΜΑΤΑΙΟΤΗΣ(???) +(απάντηση)


Μαθηματικά , Φυσική ,Φιλοσοφία ,Ιατρική ,Αστρονομία ,Μουσική, Ζωγραφική, Γλυπτική, Φιλολογία κτλ …κτλ…
Όλα σεβάσμια που προκαλούν δέος και με απίστευτες εξελίξεις στην πάροδο των χρόνων… Αλλά γιατί??Η ζωή μας έχει ανέβει επίπεδο βεβαίως εξαιτίας τους...ναι, δεν διαφωνώ, αλλά πού σκοπεύουμε να το φτάσουμε δηλαδή και για ποιόν λόγο??

Δεν νομίζω να είμαι μόνο εγώ που βλέπω μια ματαιότητα σε όλα αυτά. Ωραία, πες πως πετυχαίνει το πείραμα στο CERN και ανακαλύψουν γιατί η αντιύλη, η οποία δημιουργήθηκε μαζί με την ύλη και στις ίδιες ποσότητες κατά τη Μεγάλη Έκρηξη, στη συνέχεια εξαφανίστηκε, ενώ σύμφωνα με το καθιερωμένο μοντέλο της Φυσικής των Στοιχειωδών Σωματιδίων ύλη και αντιύλη θα έπρεπε να έχουν συγκρουστεί και αλληλοκαταστραφεί στην αρχή του χρόνου … μπλα ..μπλα .. μπλα……. ΚΑΙ??????????
Έχω καταλήξει σε ένα συμπέρασμα. Το οποίο ούτε εγώ που το σκέφτηκα δεν μπορώ να το κάνω να μην είναι τόσο χαοτικό. Θα το γράψω περιληπτικά όμως και όποιος καταλάβει ….τον πάω!!

1)Άντε, το δέχομαι! Τα μαθηματικά και κατ’ επέκτασιν η φυσική, μας έβγαλαν από τις σπηλιές. Η φιλοσοφία μας ξεχωρίζει από τα ζώα και η Ιατρική μας έκανε μεγαλύτερο τον μέσο όρο ζωής(καλά..το θέμα της ηλικίας πολύ με εξιτάρει και του ετοιμάζω σπέσιαλ αφιέρωμα …τρίβω χέρια κτλ..).
ΤΙ????? Δεν πιστεύω να είναι αυτό το νόημα δηλαδή …να υποφέρουμε από το σάπισμα αλλά με τεχνολογικές ανέσεις!!!!

2)Εγώ δεν είμαι ούτε Τέσλα ούτε Α’ι’νστάιν , ούτε Μπετόβεν, ούτε Ντα Βίντσι ,ούτε Νίτσε …όπως και το 90% της ανθρωπότητας.
Οπότε πού καταλήγουμε?......μισό να δω πως θα το φέρω μαλακά ……λοιπόν …..το <<σκέφτομαι άρα υπάρχω>> ξέχασέ το!!!!!Γιατί??Γιατί περνάς τη ζωή σου σκεφτόμενος κατά 98% πως θα φας , πως θα διασκεδάσεις, πώς θα βρεις γκόμενες και γκόμενους, πως θα βγάλεις λεφτά …..και ότι ποσοστό περισσεύει μπορεί να αναρωτηθείς κανένα βράδυ καλοκαιρινό στην παραλία το γιατί έπεσε το αστέρι και τι σου είναι ο άνθρωπος.
Αν ανήκεις στο 10% και έχεις και νόμπελ ,μπράβο σου!!Μην κουράζεσαι να διαβάζεις. Αν όχι ,έρχεται η θεωρία μου …μην αναπνέεις να συγκεντρωθείς…:

Το 90% υπάρχει και αναπαράγεται μόνο για έναν σκοπό ….ΜΗΠΩΣ και γίνει κανένα θαύμα και κάποιος φέρει στον κόσμο καμιά διάνυα που θα ανήκει στο 10%!!!!
Άρα είμαστε όσο δεν πάει αναλώσιμοι και ο μοναδικός λόγος ύπαρξης μας εκτός από το να γεμίζουμε τον πλανήτη σκατά είναι ο προαναφερθέν (καλα , μην προσπαθήσεις να σκεφτείς καν πόσες είναι οι πιθανότητες να γεννηθεί από σένα ο επόμενος ίντιγκο …θα ξενερώσεις και δεν το θέλω…) και εάν δεν καταφέρουμε αυτό …δουλεύουμε για το μεγάλο γρανάζι των λίγων που κρατάνε τον κόσμο και συνεχίζουμε σαν μυρμήγκια-εργάτες πλέον στη ζωή…
3)Πες ότι γεννάται ο υπερουάου επιστήμονας ,που θα μας κάνει ακόμα πιο τεμπέλιδες από ανέσεις και θα μας βοηθήσει να σαπίζουμε στα 180 πλέον …πάλι αναρωτιέμαι …ΚΑΙ???Πάμε στο φεγγάρι και ανοίγουμε ξενοδοχεία και ανακαλύπτουμε το G175/9784LPO γαλαξιακό σύστημα και το αποικούμε και αυτό ,έρχονται και εξωγήινοι κάνουμε καλό παρεάκι ,μας λένε τα δικά τους ,λέμε τα δικά μας, ανταλλάσσουμε τεχνολογικές, μουσικές ,πολιτισμικές γνώσεις …και μετά από 100 χρόνια δεν θεωρείται ανωμαλία και ανταλλάσσουμε και σωματικά υγρά και γινόμαστε όλο το σύμπαν ένα και χαιρόμαστε …αλλά……SO FUCKING WHAT???

Τι ματαιότητες είναι όλα αυτά …θα προχωράμε συνεχώς χωρίς να αρκούμαστε ή να καταλήγουμε πουθενά!!!Εύγε σε όσους κορυφαίους πέρασαν από την ιστορία και θα συνεχίζουν να έρχονται -πλέον όχι τόσο συχνά -γιατί τουλάχιστον ασχολήθηκαν με κάτι τεράστιο και το έκαναν καλά ….όλοι οι υπόλοιποι …..και να ψοφήσουμε ,μόνο οι φίλοι και οι συγγενείς θα μας θυμούνται για κανα μήνα το πολύ….


ΣΥΝΟΨΙΖΩ:ΤΙΠΟΤΑ,ΠΟΥΘΕΝΑ,ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!


Υ.Γ: Μην ακούσω καμιά μαλακία του στυλ …<<Αφού έτσι πιστεύεις γιατί δεν αυτοκτονείς?>>
-Γιατί έτσι!!!!(απαντησάρα που κολλάει παντού και πάντα)
όχι...θα απαντήσω κάποτε σοβαρά....προς το παρόν....ότι ακολουθεί...

 
Απάντηση Duality  322:


ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΜΗΔΕΝΙΣΜΟΣ. ΘΕΩΡΙΑ ΠΟΛΥ ΑΠΛΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΓΙΑΤΙ ….ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ!!!ΜΙΑ ΑΝΟΦΕΛΗ ΑΝΟΥΣΙΑ ΘΕΩΡΙΑ ΑΠΛΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΜΙΖΕΙ(?) ΤΑ ΜΥΑΛΑ (?) ΑΥΤΟΝ ΤΩΝ ΟΝΤΩΝ  ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥΣ, ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΒΕΒΑΙΑ,)   . ΑΠΛΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΤΩΝ ΗΘΙΚΩΝ ΑΞΙΩΝ , ΣΩΜΑΤΙΚΩΝ ΑΠΟΛΑΥΣΕΩΝ , ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ , ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ- ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΖΩ ΑΠΛΑ ΦΑΝΤΑΣΤHΤE ΓΙΑ ΕΝΑ ΔΥΟ ΛΕΠΤΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΣΑΝ ΖΟΜΠΙ-ΣΚΛΑΒΟΥΣ KAΠOIOY…………
Και μετα εχεις……


ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ.ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΘΑ ΠΩ don't do it fedon(ΛΙΓΟ ΧΙΟΥΜΟΡ).ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΛΟΓΟ ΥΠΑΡΞΗΣ.ΓΙΑ ΜΙΣΟ ..ΛΙΓΟ ΧΙΟΥΜΟΡ..?.?ΤΙ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΤΩΡΑ , ΤΟ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΧΑΙΡΕΤΑΙ ΠΟΥ ΖΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΩΡΑΙΟΣ ΛΟΓΟΣ KAI ΣKOΠOS ? ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΕΦΥΕΣΤΑΤΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ AΛΛA ΤΟ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΕΙΣ ΣΩΜΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΙ ΛΕΤΕ ?ΑΛΛΑ ΞΕΧΝΑΩ Ο ΜΗΔΕΝΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΘΕΩΡΕΙ ΥΠΑΡΚΤΟ , ..ΝΑΙ ΒΕΒΑΙΑ…ΠΟΙΟΣ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ, ΜΑΛΛΟΝ Ο ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ…ΤΙ ΛΕΤΕ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΠΡΑΞΗ?


ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΟΜΩΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΧΑΜΕΝΑ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΕΝΩ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ Η ΚΑΙ ΕΝΗΛΙΚΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ?..ΟΧ..ΤΗΝ ΕΙΠΑ ΤΗΝ ΒΛΑΚΕΙΑ Ε? ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ(?) ΤΙ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝΑ(?) ΑΦΟΥ ΤΟΣΗ ΩΡΑ ΛΕΜΕ ΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΖΟΜΠΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ  ΓΙΑ ΝΑ …..ΛΙΓΗ ΒΟΗΘΕΙΑ….ΕΕΕ.Ε…Ε…ΕΙΔΑΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ 10% ΤΟΥ ΕΦΥΕΣΤΑΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ??ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΡΓΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΑΣ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΟΠΛΟ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΒΟΛΙ…..


ΑΛΛΑ ΟΧΙ Η ΤΕΛΑΙΥΤΕΑ ΜΑΣ ΠΡΑΞΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΣΕ ΟΠΛΟΒΙΟΜΗΧΑΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ…ΟΧΙ… ΕΦΟΣΟΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΖΟΜΠΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ…ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΜΙΑ ΑΝΩΦΕΛΗ ΑΚΟΥΣΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΟΗΜΑ ΚΑΛΗ ΠΡΑΞΗ ( ΜΗΝ ΡΩΤΑΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΝΗΚΩ ΣΤΟ 10 % ) , ΑΣ ΖΩΣΤΟΥΜΕ ΜΕ ΕΚΡΗΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΣ ΠΑΜΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ…ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΝΥΣΧΥΣΕΙΣ ΒΕΒΑΙΑ…ΕΤΣΙ ΘΑ ΑΠΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΟΜΠΙΑΣΙ ΤΟΥΣ ( ΕΚΤΟΣ 10 %) .ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΓΙΑ ΝΑ ΝΤΥΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΡΥΩΝΟΥΜΕ , ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΓΙΑ ΜΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥΣ (ΣΑΝ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ) ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΑΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΝΟΥΣΑΜΕ ΥΠΕΡΟΧΑ, Ή ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΣΕ ΑΠΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΟΥΜΕ ΤΗ ΧΑΡΑ ΜΑΖΙ ΚΑΙ  ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ.;?ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΝ ΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΕΣΤΩ  JUNK FOOD , ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΣΚΩΤΩΝΑΝ ΛΙΓΟ ΤΕΤΟΙΟ ( ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΟΤΙ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΤΙΣ ΠΕΙΝΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΙ ΤΡΩΝΕ) ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ,ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΠΟΙΟΣ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ (ΧΜ? ΜΑΛΛΟΝ ΜΠΕΡΔΕΥΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΦΟΥ ΜΟΛΙΣ ΤΟΝ ΕΞΗΓΗΣΑ , Ε ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ 10 % .ΤΟΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ …

ΟΧΙ ΕΙΠΑΜΕ ΛΕΦΤΑ ΣΕ ΟΠΛΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ..ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΜΟΛΥΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ . ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΑ ΣΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΠΟΧΗΣ.(ΑΝ ΚΑΙ ΑΣΥΜΑΝΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ– ΜΗΔΕΝΙΣΜΟΣ )ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΦΟΥ ΑΠΛΑ ΖΟΜΠΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΝΟΙΚΙΑΣΜΕΝΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΣ ΤΟΝ ΔΙΑΦΥΛΑΞΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΩΤΕΡΟΥΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ …ΧΜ ΓΡΑΦΩΝΤΑΣ ΤΟΣΗ ΩΡΑ ΕΧΑΣΑ ΤΑ ΛΟΓΙΚΑ ΜΟΥ …ΕΓΩ? Η ΟΙ ΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ?ΜΑΛΛΟΝ.. ΘΑ ΦΤΑΙΕΙ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΤΡΟΠΟ ΑΛΛΑ ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ ΟΜΩΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ…ΠΩΣ ΝΑ ΤΑ ΣΥΝΔΙΑΣΩ…ΕΥΡΗΚΑ ΠΟΥ ΦΩΝΑΞΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟ 10 %…


 
ΠΑΛΙ ΟΠΛΟ ,Ε , ΔΕΝ ΓΛΙΤΩΝΟΥΜΕ ΜΕ  ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΖΩΗ..ΓΙΑ ΚΑΤΣΕ ΛΙΓΟ ΝΑ ΣΚΕΦΤΩ , ΚΡΥΦΑ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΚΛΕΚΤΟΙ ΠΟΥ ΓΕΝΝΙΟΥΝΤΑΙ ΤΥΧΑΙΑ, ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ 10 % , ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΛΟΓΟ ΧΑΡΗ ΦΑΡΜΑΚΑ ΓΙΑ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ , ΜΑΛΙΣΤΑ..ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΤΗΝ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΚΑΝΑΝΕ.. ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΙΔΕΑ SUICIDE …ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΕΔΩ ΧΑΘΗΚΑ..ΑΥΤΟΙ ΛΟΓΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ , ΕΜΕΙΣ –ΑΧΡΗΣΤΟΙ-,ΤΟΤΕ …ΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΑΝΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΟΠΛΟ..

ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΤΕΟΤΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΡΟΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΖΟΜΠΙΑΣΜΑ-ΑΠΟΓΟΝΟΣ-ΤΕΛΟΣ..ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΘΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΥΡΟ ΜΑΣ, ΟΧΙ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΕΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ.ΚΑΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΤΙ Ο ΜΙΝΙΜΑΛΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΤΕΜΠΕΛΗ ΚΑΙ Ο ΜΗΔΕΝΙΣΜΟΣ Η ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ..ΤΕΛΙΚΑ ΒΡΗΚΑ ΠΩΣ ΝΑ ΔΩΣΩ ΤΕΛΟΣ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ….ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΗΣΥΧΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ…

Α ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΡΙΝ……ΞΕΡΕΙΣ….… ΚΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΠΥΡΙΝΗΚΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ , ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΣΕ ΤΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΡΟΠΟ ΔΙΑΦΥΓΗΣ!
Κάποιος είπε :
Ο μινιμαλισμός είναι η τέχνη του τεμπέλη
Ο μηδενισμός η ιδεολογία του
3 σχόλια:

  1. Τα πράγματα είναι εξαιρετικά απλά. Δεν χρειάζεται να υπάρχει κάποιος σκοπός για τα πάντα. Όσο για ερωτήσεις του στυλ τι είναι ο άνθρωπος, τι είναι η ζωή, Quo Vadis και δε σημαζεύται η απάντηση κρύβεται σε μια ερώτηση.... Τι σημασία έχει;
    Ας κάνουμε μια υπόθεση... Έστω οτι ξέρεις τι είναι ο άνθρωπος, ή ξέρεις ποιος και γιατί δημιούργησε το κόσμο, Τι ακριβώς θα αλλάξει στη ζωή σου;
    Φτάνω άρα στο συμπέρασμα οτι ματαιότητα δεν είναι η ζωή αλλά η αναζήτηση απαντήσεων σε εξαιρετικά γενικόλογες ερωτήσεις οι οποίες γεννούν 688574^13 απαντήσεις στο δευτερόλεπτο.
    Είσαι εδώ μπορείς να καθεσαι όλη μέρα, μπορείς να προσπαθήσεις να εκπληρώσεις τους οποιοδήποτε στόχους έχεις θέσει, μπορείς από την άλλη να παρεις τις σπηλιές και να ζεις σαν τους Homo Sapiens η επιλογή είναι ξεκάθαρα δική σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή