Πέμπτη, 22 Απριλίου 2010

DUALITY000:ΖΩΗ ΒΗΣΣΑΡΙΩΝΙΣΤΩΝ -ΖΩΗ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ 1-0!!!!!O κύριος πάνω(ναί....δεν είναι απο έργο ή κάτι τέτοιο...)είναι ο Βησσαρίων!Ο Βησσαρίων λοιπόν επειδή έκρινε οτι είχαμε λίγες αιρέσεις και θρησκείες πάνω σε τούτο τον πλανήτη...αποφάσισε να φτιάξει τη δικιά του θρησκεία........κράτησε το γνωστό λούκ που όλο και κάτι μας θυμίζει...και αφού παράτησε την μπατσικήν τέχνην.....κατάφερε να μαζέψει 5000 άτομα(μέχρι στιγμής) κάπου στην Σιβηρία.

Τώρα...εύλογη ερώτηση θα είναι το: και τι μας νοιάζει...υπάρχουν 1351263537 διαφορετικές θρησκοαιρετικές μαλακίες ον ερθ!!!

Ναι...αλλά ΜΙΑ είναι αυτή... υπάρχουν 30 κοινότητες βησσαριονιστών σε περιοχή 250 τετραγωνικών χιλιομέτρων....ο κάθε ένας απο αυτούς καλλιεργεί και κάτι.Τα χρήματα ΔΕΝ έχουν ΚΑΜΙΑ αξία και τα παιδιά στο σχολείο έχουν σαν θέμα ταμπού τον πόλεμο στα βιβλία της ιστορίας..τίγκα ειρηνιστές δηλαδή.....
Ολα υπέροχα...αλλά να...που πάλι χρειάζεται ένας Βησσαρίωνας να φτιάξει ομώνυμη θρησκεία....πράγμα που σημαίνει οτι υπάρχει κάλλος στον εγκέφαλο(νομίζει οτι είναι κάτι σαν το νέο μεσσία  και ονόμασε τη θρησκεία σύμφωνα με το όνομα του...θές και άλλες αποδείξεις?????)

Γιατί γαμω τη μπαναγία να μην γίνεται να υπάρξει αυτό χωρις έναν ΠΥΡΟΒΟΛΗΜΕΝΟ Βησσαρίωνα????Γιατί να μην πεί ένας με την παρέα του ξερω γω...πάμε να κανουμε το τάδε και να μαζευτούν τότε 5000???Πρέπει πάντα δηλαδή κάποιον να ακολουθουμε?

ΖΩΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ....ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ.....ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΤΩΡΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ (ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙ ΚΑΝΑΣ ΒΗΣΣΑΡΙΩΝ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ ΟΜΑΔΙΚΑ!!!!)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου