Σάββατο, 7 Αυγούστου 2010

Ερχονται οι Ούννοι...

...Και αφού η ψηφοφορία είναι έτοιμη να κλείσει υπέρ του καλοκαιριού(αναμενόμενο)...Τώρα έχουμε και τις δήθεν ευαισθησίες για τις ταυρομαχίες..
Ναι είναι το έθιμο όπου ένας ταύρος κυνηγάει έναν άνθρωπο και αν ο ταύρος δεν του χώσει κανέναν κέρατο στην "πίσω οδό" , τότε μπορούμε να τον κάνουμε μεζέ...
Αλλά φυσικά κάποιοι είναι πιο ευαίσθητοι για τα ζώα παρά για τους ανθρώπους...Από ότι  φαίνεται έχουν περισσότερο πολιτισμό τα ζώα από εμάς.

Βέβαια μέσα στην συγκίνηση για την βαρβαρότητα των ταυρομαχιών ξεχνάμε πόσο βάρβαρα μπορεί να γίνουν κάποια από τα πιο γνωστά αθλήματα.

Το ποδόσφαιρο..Αρκεί ένας φανατικός ηλίθιος που δεν του αρέσει όταν παίζει και χάνει ...έτσι πρέπει να πάρει τον νόμο στα χέρια του  και μπορεί να αποκτήσεις από μικρο-μελανιές και γδαρσίματα μέχρι και μια ωραιότατη ρωγμή στο κεφάλι ...Εκτός από αυτούς τους ηλίθιους έχουμε και άλλους 2 τρόπους να τραυματιστείς σοβαρά στο ποδόσφαιρο.Ένας τρόπος είναι το τάκλιν ..Όταν είσαι μπροστά από τον τερματοφύλακα ,έχοντας την μπάλα ,και ακριβώς από πίσω σου είναι ο αμυντικός ,τότε θα την γλυτώσεις με κανένα σπασμένο πόδι .Και θα χρειαστείς από 1-6 μήνες για να γίνεις καλά και να ξαναπαίξεις αυτό το φιλικό ,προς τους γύρως σου άθλημα..

Επίσης μην ξεχνάμε και τους αιφνίδιους θανάτους από "υγιείς" αθλητές,και κυρίως νέους..

Επειδή ο χρόνος είναι πολύτιμος και δεν τον σπαταλάω για να υπερασπιστώ τα προφανή ..μπορείτε να δείτε και μόνοι σας πόσο βίαια και απάνθρωπα είναι κάποια αθλήματα ..επίσης δείτε αθλήματα όπως το ραγκμπι, τεννις ,κ.α. και μην ξεχάσετε τα αθλήματα για iq μικρότερο του 30...extreme sports...

Έχει και συνέχεια..δεν τελείωσα έτσι απλά...

Κισσεσ μενη 322

1 σχόλιο:

  1. 000:πωωωωω θα εχει και συνέχεια η βλακεία?????χααχαχαχχααχχαχαχαχα
    μη με κανεις να κάθομαι να γράφω...αρκέσου στα δικά μου λόγια που είναι σαφώς σοφότερα...(σμίδερς)

    ΑπάντησηΔιαγραφή