Δευτέρα, 9 Αυγούστου 2010

Fake poll...

Και ναι!- είχαμε την πιο στημένη ισοφάριση που μπορεί να γίνει ποτέ σε ψηφοφορία!..
3-3 το σκορ!...
Σίγουρα μπορώ να γυρίσω την ψηφοφορία προς το καλοκαίρι αλλά προτιμώ οι ψήφοι να είναι από άγνωστους παρά από υποχείρια..!
Το σαμποτάζ ενάντια στο καλοκαίρι συνεχίζετε ! Όσοι ανεξάρτητοι ,μη-υποχείρια,και με καλή θέληση μπορούν να συνεχίσουν αυτή την fake-ψηφοφορία!

«Η ιδιαίτερη υπεροχή του ανθρώπου είναι αυτό που τον διακρίνει από τα ζώα, δηλαδή η λογική.»
Αριστοτέλης
 
Και μιας και μιλάμε για λογική. Ποιος λογικός άνθρωπος προτιμάει τον χειμώνα από το καλοκαίρι?

 Σίγουρα όχι οι οικολόγοι..
Τα τζάκια...αν και έχουν γίνει οικολογικά πλέον,πόσοι νομίζετε ότι έχουν ένα οικολογικό τζάκι?
Το 80% των νέων διαμερισμάτων έχει τζάκι(παραδοσιακό).
Σε πόλεις της κεντρικής και βόρειας Ευρώπης, τα τζάκια και οι άλλες θερμικές πηγές (καυστήρες, ξυλόσομπες) ευθύνονται για το 50 - 70% της χειμωνιάτικης ρύπανσης από ενώσεις άνθρακα και για το 60% από μικροσωματίδια. Στην Ελλάδα, η επιβάρυνση είναι μικρότερη, αλλά κανείς δεν γνωρίζει πόσο.Σύμφωνα με στοιχεία της Green- peace, ένα τζάκι εκπέμπει κατά μέσον όρο 47 γραμμάρια σωματιδίων άνθρακα την ώρα, ποσότητα διόλου ευκαταφρόνητη.
Ποίος όμως θα θελήσει να βάλει ένα άσχημο οικολογικό τζάκι από το "καλό" παραδοσιακό?..Ελάχιστοι..Εξαιρώντας τους οικολόγους βέβαια..
Το παραδοσιακό τζάκι χρειάζεται 20 κιλά ξύλο ανά ώρα για να παραμένει αναμμένο.Ποσότητα που είναι αρκετή για να δημιουργήσει τα παραπάνω στοιχεία..
Επίσης υπολογίζεται ότι το 60% των μικροσωματιδίων στα αστικά κέντρα τον χειμώνα προέρχεται από την κακή καύση των ξύλων.
Αν αναρωτιέστε τι γίνετε στην Ελλάδα.. υπολογίζεται ότι η συμμετοχή των τζακιών και της καύσης ξερόχορτων δεν υπερβαίνει το 50% της συνολικής ρύπανσης.Δεν βρίσκω και ιδιαίτερα μικρό...

Μέχρι τώρα έχω έναν αρκετό καλό λόγο για να προτιμήσω το καλοκαίρι...

Ας αφήσουμε την οικολογική καταστροφή που προκαλείτε τον χειμώνα..
Έχουμε και άλλον έναν λόγο...τα ρουχα!
2 κάλτσες ,1 φανελάκι,1 κοντομάνικο ,2 μακριμάνικες (μια λεπτή, μια "χοντρή"), 1 μπουφάν για σκιερ , 1 σκουφο ,1 ζευγάρι γάντια , 1 ζευγαρι αρβύλες και όλα αυτά για να πας μέχρι το περίπτερο...
Αν είσαι άτυχος και θες να πας επίσκεψη σε κάποιο φίλο που δεν είναι γείτονας ,αλλά μένει στην άλλη άκρη της πόλης τότε ...θα στο πω ευγενικά..τον ήπιες!
Μέχρι να πας θα έχεις γίνει μέχρι το γόνατο μούσκεμα (θα είσαι τυχερός αν δεν βρέχει ή χιονίζει).Και αφού γίνεις μούσκεμα έχεις την θερμοκρασία να είναι στους -5 -10 (αναλόγως την περιοχή).
Με λίγα λόγια γίνεσαι παγοκολόνα...
Τώρα εάν έχεις αμάξι μπορεί να είσαι από τους τυχερούς που , είτε θα βγούν εκτός δρόμου είτε δεν θα προλάβεις να πατήσεις φρένο(ακόμα και να πατήσεις ο δρόμος γλιστράει οπότε <<μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα>>!)Τα ατυχήματα το Α' τετράμηνο του 2010 ήταν 4507..η εποχή βέβαια ήταν....χειμώνας!!Το παράξενο είναι ότι για την υπόλοιπη χρονιά δεν υπάρχουν στοιχεία,σίγουρα κάποια συνωμοσία υπάρχει κατά του χειμώνα(σε δικαιολογώ 000) ..Και μέχρι να φτάσεις στο σπίτι θα έχεις κάψει άλλη τόση βενζίνη για να παρκάρεις, γιατί όλοι είναι στα σπίτια τους επειδή είναι χειμώνας οπότε ...από την πλευρά οικονομικών ,οικολογίας ,υγείας και υπομονής...θα είσαι πολύ άτυχος!

 Και μιας που θίξαμε το θέμα της οικονομίας το χειμώνα...
Ο λογαριασμός πετρελαίου στα ύψη.
Η ΔΕΗ στα ύψη.
Θερμοσίφωνας ..εεε...αυτό πάει μαζί με την ΔΕΗ..δηλαδή στα ύψη!

Θέλετε περισσότερη λογική για να επιλέξετε καλοκαίρι..

YG: Φυσικά δεν ξέχασα το χαζο-θέμα με τις ταυρομαχίες...έρχεται και αυτό..!

322

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου