Παρασκευή, 22 Οκτωβρίου 2010

Duality000:Serial Killers PART 1Το πρώτο μέρος ενος εκπληκτικού -και καθόλου μίζερου- αφιερώματος.Πέραν της πλάκας....εγώ,ο Αraya και οι church of misery(απ'οτι θυμάμαι τώρα)....εκτος του οτι είμαστε πολυ \m/ (ναι...τι...),εχουμε και ενα κοινό πάθος...τους serial killers...πολυ μ'αρεσουν τα ντοκυμαντεράκια ΕΤ1,ΝΕΤ,ΣΚΑΙ οπου ο τύπος με τη λάγνα φωνή εξιστορεί διάφορες ιστοριούλες με μικρούς και μεγάλους δολοφόνους(και δεν εννοώ ηλικιακά).

Oχι,αλήθεια...πέραν της πλάκας ξανά...το βρίσκω ενδιαφέρον στα ψυχολογικά πλαίσια να υπάρχουν άτομα τα οποία δρουν εκτός της "κοινής λογικής",όπως και βρίσκω ενδιαφέρον την σκιαγράφηση του ψυχολογικού τους προφίλ που δυεισδύει σε σκοτεινά μέρη του εγκεφάλου του εκάστοτε ατόμου......

Ο καθείς κατα συρροήν δολοφόνος ,λοιπόν, που υπήρξε κατα καιρούς(εάν εξαιρέσουμε τους επονομαζόμενους copycat killers = μιμητές κάποιον απο τους ήδη γνωστούς serial killers) έδρασε με το δικό του αψυχολόγητο-για μας- τρόπο.....κανένας,δεν είχε την ίδια μέθοδο,κανένας δεν διάλεγε τα θύματα για ίδιους λόγους,κανένας δεν ακολούθησε την ιδια διαδικασία απόκρυψης θυμάτων,κανενας δεν είχε τα ίδια κίνητρα...αλλά είχαν ένα κοινό.....σκότωναν!


*και αρχίζω με το πολύ ωραιο κολπάκι του 322 με τα μπλε σχόλια.....(love you man!!)
10. Ο Bοσκός  (Ahmad Suradji)  αρ.θυματων που υπολογιζεται:42
               

Μάγος-γιατρός από την Ινδονησία. Έθαβε τα θύματά του συνεπικουρούμενος από τις τρεις γυναίκες του(εδώ αναρωτιέμαι εκτός του οτι είχε 3 το ομορφόπαιδο...που πά στο διάολο αυτό......πώς γίνεται και συνομωτεί το σύμπαν να μπλέκονται τέτοια χτυπημένα άτομα όλα μαζί!!!!). Θύματά του ήταν οι γυναίκες που τον επισκέπτονταν για να τις βοηθήσει να κάνουν μάγια σε σκορδόπιστους συζύγους(. Χρέωνε $200-400, και τις έθαβε σε μια παρακείμενη φυτεία ζαχαροκάλαμου, μέχρι το λαιμό, ως μέρος κάποιου τελετουργικού(και βέβαια η ηλιθιότητα του γυναικείου φύλλου είναι άπειρη once again.....δεν ξέρω αν το καταλάβατε...ΜΟΝΕΣ ΤΟΥΣ ΠΗΓΑΙΝΑΝ!!!). Στη συνέχεια τις στραγγάλιζε με ένα καλώδιο, τις έγδυνε και έπινε το σάλιο τους. Σκοπός του η απόκτηση μαγικών δυνάμεων(επειδή έπινε το σάλιο ηλίθιων...θα γινόταν έξυπνος). Συνελήφθη το 1997 και ομολόγησε τους φόνους 70 γυναικών. Αν και βρέθηκαν μόνο 40 πτώματα, περίπου 80 γυναίκες της περιοχής αγνοούνται ακόμη.


9. O Εξολοθρευτής (Anatoly Onoprienko) αρ.θυματων που υπολογιζεται 52

Ο πρώην φοιτητής δασοπονίας αρνήθηκε πως ήταν “O Εξολοθρευτής”, ο πλέον παραγωγικός δολοφόνος της Ουκρανίας. Παραδέχτηκε, εντούτοις, 8 φόνους. Στην κατοχή του βρέθηκαν ένα περίστροφο που ταίριαζε με αυτό που είχε χρησιμοποιηθεί σε πάνω από 40 φόνους, καθώς και κοσμήματα που ανήκαν σε θύματά του. Προτιμούσε οικογένειες που ζούσαν σε απομονωμένες περιοχές. Πυροβολούσε τα μέλη τους εξ επαφής, πυρπολούσε τα σπίτια τους και σκότωνε οποιονδήποτε τύχαινε να περάσει από εκεί. Σε μια τρίμηνη “περιοδεία” του κοντά στα Πολωνικά σύνορα, αφάνισε πάνω από 40 ανθρώπους, σε ένα μόνο χωριό(εαν δεν είναι αυτή δίψα και κάψα μαζί τότε τι είναι!!!!Η shell λέγεται οτι εξαφάνισε ενα ολοκληρο χωριό στη Νιγηρία -αλλα με κομάντα- επειδή είχαν αρχίσει να αντιδρούν και να κινούν την περιέργεια του κόσμου!!!ε νταξ........τους έφαγε λάχανο ο ουκρανός,ολοκληρο χωριο μονος του!!!), αλλά παρέμενε ασύλληπτος, παρά την τεράστια κινητοποίηση αστυνομίας και στρατού. Γιατί το έκανε; Γιατί έτσι του έλεγαν οι “φωνές στο κεφάλι” του!(και οι "μεγάλοι" της shell την ίδια δικαιολογία θα δώσουν...)


8. Το βαμπίρ του Μπρούκλιν  (Albert Fish) αρ.θυματων που βρεθηκαν 50+.

Έμοιαζε με τον παππού που όλοι θα ήθελαν για τα παιδιά τους. Φαινομενικά άκακος και γλυκός, επρόκειτο για έναν κατά συρροή δολοφόνο και βιαστή παιδιών και λάτρη του τρυφερού, παιδικού κρέατος(εδώ παραπέμπω στο επεισόδιο του south park με τα μοσχαράκια γάλακτος). Ανατριχιαστική η συνταγή του για αγοράκι στο φούρνο με κρεμμύδια (είχε φτιάξει τσελεμεντέ το θηρίο....!!!!!ΓΟΥ-Α-ΟΥ) Μαζοχιστής και σαδιστής συνάμα, κακοποιούσε πρώτα τον εαυτό του και μετά τα θύματά του. Βιαστής πάνω από 100 παιδιών και δολοφόνος των μισών τουλάχιστον, ήταν ο γηραιότερος θανατοποινίτης της Αμερικής. Εκτελέστηκε στην ηλεκτρική καρέκλα, κάτι που περίμενε με χαρά και ανυπομονησία, για τη συγκίνηση και την υπέρτατη ηδονή που θα ένοιωθε

7. Το θύμα πλεκτάνης (Bruno Ludke) αρ.θυματων που υπολογιζεται 86

Ένας Γερμανός οδηγός φορτηγού, μεταξύ 1928 και 1943, στραγγάλιζε και μαχαίρωνε τα θηλυκού γένους θύματά του. Συνελήφθη για το φόνο μιας γυναίκας και ομολόγησε αβίαστα δεκάδες άλλους. Οι Ναζί τον είχαν ήδη στειρώσει, ως διανοητικά ανάπηρο και ύποπτο βιασμού, αλλά δεν μπορούσαν να τον δικάσουν, επειδή ήταν παράφρων, γεγονός που απολάμβανε ιδιαίτερα να αναφέρει. Έλυσαν το πρόβλημα μεταφέροντας τον σε ερευνητικό νοσοκομείο της Βιέννης, όπου χρησιμοποιήθηκε ως ανθρώπινο πειραματόζωο(...πείτε την αλήθεια...οι ναζί είχαν ιδέες...οχι μαλακίες!!!). Στις 8 Απριλίου του 1944, ένα από τα πειράματα στα οποία τον χρησιμοποιούσαν «απέβη» μοιραίο. Πολλοί όμως είναι αυτοί που υποστηρίζουν ότι ο συγκεκριμένος δολοφόνος ήταν θύμα του ναζισμού που είχε ελάχιστες ανοχές για διανοητικά καθυστερημένους και ενός φιλόδοξου διευθυντή αστυνομίας (ενός καθυστερημένου διευθ...α...όχι...ενός φιλόδοξου λέει...sorry)


6. Las Poquianchis  (Delfina και Maria de Jesus Gonzales) αρ.θυματων που υπολογιζεται 90+


Δύο αδελφές, ιδιοκτήτριες οίκου ανοχής στο Μεξικό, στρατολογούσαν “εργαζόμενα κορίτσια”, τα έριχναν στα ναρκωτικά και τα ανάγκαζαν να ικανοποιούν όλες τις εξευτελιστικές και νοσηρές επιθυμίες των διεστραμμένων πελατών τους(εαν κατι μισω περισσότερο απο τις θρησκείες,είναι να ακούω τέτοια(τέτοια=ακραία είδη εκμετάλευσης ανθρώπου προς άνθρωπο)...δαιμονίζομαι....κοίτα οι κωλόγριες ρε!!!!!! Α ΓΑΜΗΘΗΤΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ!!!!). Αν τα κορίτσια αρρώσταιναν ή ασχήμαιναν από την κακομεταχείριση και τους αλλεπάλληλους βιασμούς, τα σκότωναν(φφφφφφφφφ....1,2,3,4........). Μια μέρα η αστυνομία συνέλαβε μια πόρνη με την υποψία ότι απήγαγε νεαρά κορίτσια από την περιοχή. Αυτή ήταν που κατέδωσε τις αδελφές. Όταν οι αστυνομικοί έψαξαν το πορνείο, ανακάλυψαν τα απομεινάρια 11 ανδρών, 80 γυναικών και αρκετών εμβρύων. Οι αδελφές δεν καταδικάστηκαν σε θάνατο, ούτε καν σε ισόβια(!!!!!!!!!)παρά μόνο σε 40 χρόνια φυλάκιση

5. To Μεταλλικό Δόντι(Nickolai Dzhumagaliev) αρ.θυματων που υπολογιζεται 100+

Τον αποκαλούσαν “Μεταλλικό Δόντι”, λόγω των λευκών, ψεύτικων μεταλλικών δοντιών του. Ο βασιλιάς των Σοβιετικών κανιβάλων, σκότωνε και σέρβιρε τα θύματά του στους καλεσμένους του(η σιωπη των αμνών επιμένετε οτι ήταν ορίτζιναλ ιδέα????), στο Καζακστάν. Όταν κάποιοι φίλοι του ανακάλυψαν ένα κεφάλι στην κουζίνα(το τι θα ανακάλυπταν εάν πήγαιναν μετά το δείπνο να παρουν καμιά μπυρα απο το ψυγείο εχει πλάκα), στάλθηκε σε ψυχιατρικό άσυλο, από το οποίο και δραπέτευσε με δωροδοκία. Συνελήφθη, φυλακίστηκε και δραπέτευσε ξανά. Οι ντροπιασμένες αρχές τον αναζητούσαν για δύο χρόνια, μέχρι που τον εντόπισαν στο Ουζμπεκιστάν. Βρίσκεται σε ψυχιατρικό ίδρυμα.
4. Pee Wee(Donald Gaskins) αρ.θυματων που υπολογιζεται 100+.

Η επαφή του με τη βία αρχίζει εξ απαλών ονύχων, παρακολουθώντας σε ένα πανηγύρι μια κόμπρα να καταβροχθίζει έναν αρουραίο(δηλαδη......έφαγε ενα φίδι το γεύμα του,και αυτουνού του τραυματίστικε η ψυχολογία και αποφάσισε να βάλει τάξη!!!). Το μεγαλύτερο μέρος της παιδικής του ηλικίας μπαινοβγαίνει σε αναμορφωτήρια όπου συχνά τον κακοποιούσαν(τυχαιο????). Αιφνιδίασε και σκότωσε έναν διαβόητο δολοφόνο, γεγονός που τον κατέστησε θρύλο(τυχαιο......!). Αποφυλακίστηκε και ασχολήθηκε με φόνους δύο ειδών: τους “φόνους της παραλίας”, όπου σκότωνε ανθρώπους που συναντούσε οδηγώντας(να περνάει η ώρα), και τους “σοβαρούς φόνους”, κατά τους οποίους σκότωνε άτομα που γνώριζε και αντιπαθούσε(χαχαχαχαχχαχαχααχαχαχχααχχαχαχα ΘΕΟΣ!!!!!!!!!!!). Μετά τη δολοφονία ενός συγκροτούμενου του σε φυλακή υψίστης ασφαλείας, εκτελέστηκε στις 6 Σεπτεμβρίου του 1991. 

3. Ο Διάβολος της Άσπρη Πόλης(Herman Mudgett (H.H. Holmes))αρ.θυματων που υπολογιζεται 200+.
Ήταν γιατρός(χειρουργός με ελληνικες ρίζες...standar!!!!οχι νταξ.....λένε οτι ήταν ο πρώτος αναγνωρισμένος αμερικανός κατα συρροή δολοφόνος). Ξεκίνησε με το να κλέβει πτώματα από το ανατομείο της ιατρικής σχολής του Μίτσιγκαν(έστω...οκ). Μετακομίζει στο Σικάγο όπου αποκτά περιουσία δημιουργώντας μιαν αλυσίδα φαρμακείων. Χρησιμοποίησε τα πλούτη του για να χτίσει μιαν έπαυλη εκατό δωματίων, γεμάτη από θαλάμους αερίων, καταπακτές, δεξαμενές με οξέα, λάκκους με ασβέστη και κρυφές πόρτες με μυστικά περάσματα(μα ΠΟΣΑ έβγαλε ο πούστης!!!!!). Νοίκιαζε δωμάτια και σκότωσε τους περισσότερους από τους ενοικιαστές του, παρέσυρε γυναίκες(ξανθές απ'οτι διαβάσα...)στην έπαυλη και τις ανάγκαζε να του διαβιβάσουν τα υπάρχοντά τους πριν τις θανατώσει με γκάζι. Όταν η αστυνομία άρχισε να τον υποπτεύεται, έκαψε το κάστρο των βασανιστηρίων. Τα πτώματα των θυμάτων(γυναικες,ανδρες,παιδια) του βρέθηκαν στα ερείπια.(συνελλήφθει λιγο πριν εγκαταλήψει τη χώρα μαζί με την τρίτη του γυναίκα...καμια απο τις γυναίκες του δεν είχε πάρει χαμπάρι τις δουλείες που έκανε!!)


2. Το «αταίριαστο» ζευγάρι(Henry Lee Lucas και Ottis Toole) αρ.θυματων που υπολογιζεται 500+!???
Δυο άνδρες. Γιος αλκοολικού αυτόχειρα και πόρνης ο πρώτος(τι να σου κάνει το παιδί μετά...), τραυμάτισε μικρός το μάτι του με ένα μαχαίρι και, καθώς η μητέρα του δεν έδειξε το παραμικρό ενδιαφέρον, το έχασε. Συχνά τον έστελνε σχολείο ντυμένο με κοριτσίστικα ρούχα (τί να σου κάνει το παιδί μετα!!!!!!). Άρχισε την εγκληματική του σταδιοδρομία καρφώνοντας ένα μαχαίρι στην πλάτη της και στη συνέχεια ασέλγησε στο πτώμα της(NA!!!τί να σου κάνει το παιδί μετα!!!!!!!). Έμεινε δέκα χρόνια σε ψυχιατρείο. Μετά την αποφυλάκισή του επιδόθηκε σε ένα όργιο φόνων.

Το άλλο μισό του ζευγαριού ήταν ακόμα πιο διαταραγμένο(κύλησε ο τέντζερης.....μα πως γίνεται ΠΆΝΤΑ αυτό....πώς γίνεται τα ψυχάκια να βρίσκουν ΠΑΝΤΑ την αδελφη ψυχή τους...εγω εαν ήθελα να βρω κάποιον να κάνουμε τούμπες και ταυτόχρονα να τρώμε παγωτο που είναι πιο απλό......γιατί δεν θα τον εβρισκα ποτέ!!!!πως ο Μάνσον μάζεψε τοσα άτομα και τα έπεισε για τις ιδέες του....θέλω και γώ να ηγηθώ αίρεσης...τι σκατά κάνανε καλύτερα αυτοι!!). Ένας πνευματικά ανισόρροπος τύπος που του άρεσε να φοράει γυναικεία ρούχα και να τρώει ανθρώπινο κρέας. Ο μόνος λόγος που ο σύντροφός του δεν συμμετείχε στα “γεύματα”, ήταν το γεγονός ότι δεν του άρεσε η σάλτσα barbeque που χρησιμοποιούσε ο φίλος του! (άστα αυτά....απλά θα μαγείρευε σκατα!)

Το “αταίριαστο ζευγάρι” διακρίθηκε για φόνους ανθρώπων που έκαναν ωτοστόπ. Συχνά απλά τους χτυπούσαν με το αυτοκίνητο, όταν δεν είχαν ιδιαίτερη όρεξη να τους σκοτώσουν με βασανιστήρια(ε...δε βαριέσαι...). Τα προβλήματα άρχισαν όταν ο πρώτος άρχισε να έχει σεξουαλικές σχέσεις με την επτάχρονη ανιψιά του δεύτερου(πως σου φάνηκε Ottis??).

Ομολόγησαν πάνω από 500 φόνους, αλλά οι ειδικοί αμφισβήτησαν αυτό το νούμερο και το κατέβασαν στο πιο λογικό 200. Ο πρώτος εκτελέστηκε το 2001 ενώ ο δεύτερος πέθανε από κίρρωση του ήπατος ενώ ήταν καταδικασμένος έξι φορές ισόβια(η διαφορετική μεταχείρηση ήταν επειδή ο δεύτερος δεν έτρωγε????).


1. Το τέρας των Άνδεων (Pedro Alonso Lopez)αρ.θυματων που υπολογιζεται 100+.

Διώχτηκε από το σπίτι του σε ηλικία οκτώ ετών, όταν η μητέρα του διαπίστωσε πως κακοποιούσε τη μικρότερη αδελφή του. Τον μάζεψε ένας παιδόφιλος ο οποίος και τον βίασε(αν εχεις τύχη διάβαινε.......ΜΑ what the fuck!!!!!!!!!). Μέχρι το 1978 υπολογίζεται πως είχε σκοτώσει πάνω από 100 κοπέλες στο Περού. Διέφυγε στο Εκουαδόρ, όπου σκότωνε, κατά μέσο όρο, τρία κορίτσια την εβδομάδα επειδή ήταν “πιο τρυφερά και αθώα”. Το 1980 συνελήφθη και ομολόγησε. Αρχικά οι αστυνομικοί δεν πίστευαν τον αριθμό των δολοφονιών που παραδέχτηκε, αλλά σύντομα τα ευρήματα τους έπεισαν ότι βρίσκονταν μπροστά στον πλέον “παραγωγικό” δολοφόνο όλων των εποχών. Καταδικάστηκε σε ισόβια.


http://www.men24.gr/html/ent/988/ent.28988.asp

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου