Πέμπτη, 13 Ιανουαρίου 2011

Duality 322: Ας τους πούμε τρομοκράτες…


 

Δεν σκοπεύω να αναφερθώ σε αυτές που ονομάζονται «Διεθνής τρομοκρατικές οργανώσεις» τύπου Al-Qaeda  αλλά στις «ντόπιες» οργανώσεις στην Ελλάδα. Το μεγάλο αγκάθι κάθε κυβέρνησης ήταν από το ΄75 η γνωστή σε όλους 17Ν. Στόχοι τους ήταν πολιτικοί , έλληνες και ξένοι , «κεφάλια» πολυεθνικών, τραπεζίτες κ.α. Όποιος έχει παρακολουθήσει την ιστορία της θα διαπιστώσει ότι  ποτέ δεν «ξέφευγε» από τους στόχους τις ώστε να χτυπήσει αθώους πολίτες. Αυτή βέβαια εξαρθρώθηκε , και την θέση της πήραν κάτι τρομοκρατικές οργανώσεις που τα ονόματα  τους θυμίζουν ποδοσφαιρική ομάδα που τον τίτλο τον φτιάξανε 10χρονα.

 

Η σημερινές όμως... είναι τόσο απρόσεκτες και ηλίθιες που προσπαθούν να μας πείσουν ότι είναι επαναστάτες που προσπαθούν να ρίξουν συστήματα και κυβερνήσεις. Βέβαια πώς να τους πάρεις στα σοβαρά όταν μόνο που καταφέρνουν είναι να σπέρνουν τον τρόμο μέσα από τα media στους πολίτες και στις κυβερνήσεις να σπέρνουν τρομακτικό γέλιο!

 

 Οι ντόπιες αυτές οργανώσεις έχουν πάρει τόσο σοβαρά τον ρόλο τους που είναι και αποτελεσματικές. Για παράδειγμα ,έβαλαν σε κατσαρόλα (πριν πολλούς μήνες) δυναμιτάκια (Μπάμ-Μπάμ)ή καλύτερα για να μην τα υποτιμάμε ας τα πούμε στρακαστρουκες με φυτίλι –τέτοια εκρηκτικά μεγάλου βεληνεκούς βρίσκει κάθε δεκάχρονο στην Ελλάδα-   δίπλα ή μέσα σε έναν κάδο ανακυκλώσεις. Το αποτέλεσμα ; Κτυπήσανε στην κάρδια του καπιταλιστικού κάδου ανακύκλωσης και ήρθανε ένα βήμα πιο κοντά στην ανατροπή της κυβέρνησης.

Γελάτε; Γιατί;;; Δεν είναι σοβαρή αντιστασιακή οργάνωση αυτή; Δεν έχει οργανωμένο σχέδιο για να ανατρέψει το πολιτικό σύστημα; Φυσικά έχει! Και φυσικά θα έχουμε και θύματα. Όπως την καπιταλιστική-γάτα ή τον (κομματό-)σκύλο που έτρωγε από τα σκουπίδια την ώρα που έσκασε η τρομερή βόμβα!

 

Βέβαια δεν μπορούμε να ξεχάσουμε το πραγματικό χτύπημα-δολοφονία του Σωκράτη Γκιόλια. Τώρα πως από τους πολιτικούς ,τα κεφάλια της βιομηχανίας ,τους τραπεζίτες κ.α. φτάσανε να δολοφονούν κάποιον που είχε ένα blog ενημερώσεις , ένα μέσο ελεύθερης εκφράσεις όπου ο καθένας μπορεί να γράψει ότι θέλει -και αν είναι σωστά ,τότε οι αναγνώστες του θα φτάσουν τα μηχανήματα της google σε τέτοιο σημείο ώστε να μπλοκάρουν – τότε αυτό με ξεπερνά. 

 

Με λίγα λόγια ,προσπαθούν τάχα να ελευθερώσουν την κοινωνία μας , να φέρουν την ελευθερία με σύνθημα «Αποφασίζουμε και διατάσουμε» , με φασιστικές , πράξεις , με πράξεις που θέτουν σε κίνδυνο πολίτες που μπορεί να μην έχουν καμία σχέση με κανένα σύστημα(πολιτικό , οικονομικό) αλλά μπορούν να τραυματίσουν ή πεθάνουν από τα τυφλά χτυπήματα επειδή έτυχαν να περνάνε από το σημείο όπου έχει τοποθετηθεί η βόμβα .

 

Τραγικό παράδειγμα είναι και ο αστυνομικός που σκοτώθηκε στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. Όπου παρόλο που η βόμβα ήταν «μικρής» ισχύος τον σκότωσε. Και να πεις ότι σκότωσαν κανένα αρχηγό της αστυνομίας που μπορεί να είναι επικίνδυνος για την δημοκρατία μας , -που πάλι φυσικά θα διαφωνούσα,  – αλλά ο άνθρωπος που σκοτώθηκε δεν είχε δυνατότητα να πάρει καμία απόφαση που θα περιόριζε την δημοκρατία ή την ελευθερία μας.Και άντε και έφτανε η βόμβα στον υπουργό και σκοτωνόταν...ο τελευταίος ήταν και δεν θα είχε άλλους το ΠΑΣΟΚ να βάλει στην θέση του;;


Και επειδή πολύ στο σοβαρό το ρίξαμε , να θυμηθούμε το ισχυρό χτύπημα με δέμα-βόμβα με παραλήπτη την καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ… Που πάτε ρε βόδια?! Τι νομίζεται ότι είναι η Γερμανική Αστυνομία ; Καμία ανοργάνωτη στάνη όπως οι Ελληνικές Αρχές που μπαινοβγαίνει όποιος και όποτε θέλει; Εκεί τσιγάρο πετάς στο δρόμο και σε μια ώρα έχεις το πρόστιμο έτοιμο στο σπίτι σου! Θέλετε να στείλετε και δέμα-βόμβα  ?!Και άντε και πετυχαίνατε τον στόχο σας , θα τρομάζανε οι πολιτικοί της Γερμανίας; Ή μήπως θα πετυχαίνατε την διάλυση της Ε.Ε. ;;; ε; 

 

Και μην ξεχάσω.. Να σας επιβραβεύσω για τα αποτελέσματα που φέρετε… Καινούργιους τρομο-νόμους , έλεγχο του internet και ειδικά των blog , και το πιο σημαντικό, περιορίσατε την ελευθερία μας περισσότερο με τις ανεγκέφαλες πράξεις σας…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου