Παρασκευή, 21 Δεκεμβρίου 2012

Behold The Truth!
GREETINGS MY FELLOW …  Το τέλος  πλησιάζει  ,  έχουμε λιγότερες από 2 εβδομάδες ζωής. Όποτε μόλις διαβάσετε  αυτό το άρθρο αρχίστε  να...
αγοράζεται τρόφιμα , μάθετε τι  χρειάζεται  για να τα αποθηκεύσετε από «εγκεκριμένους οδηγούς»  και να διαρκέσουν όσο το περισσότερο γίνεται ,αγοράστε  φάρμακα για ώρα ανάγκης και τοποθετείστε τα στο ΧΑΜΗΛΟ ράφι στο πυρηνικό σου καταφύγιο ,αγόρασε τόνους εμφιαλωμένου νερού (μάλλον δεν θα σου φτάσει το τσουνάμι που θα έρθει κατευθείαν μπροστά στην πόρτα σου) αγοράστε τον τελευταίο οδηγό επιβίωσης,  (πάρτε και μια βίβλο ,έτσι να βρίσκετε για την ώρα της κρίσεως-Σημείωση: Καλό θα ήταν να έχει την υπογραφή του Παΐσιου ή κάποιου αναγνωρισμένου από τους ειδικούς  εθνικοχριστιανομπλόγκερς , κάποιου ξεχασμένου εσχατολόγου μοναχού που προφήτευε το τέλος της Ελλάδας (όχι του κόσμου) τουλάχιστον σε 5 προφητείες του)    και περίμενε να πεθάνεις αργά και σταθερά …

…όταν θα βλέπεις τους απατεώνες να χαίρονται τα λεφτά που βγάλανε από τον φόβο σου – όχι στο οχυρό τους που είναι χωμένο στο φλοιός της γης κάτω από ένα μυστικό βουνό και έχει μέσα ότι περιγράφει ο «οδηγός επιβιώσεις» που ΕΚΔΌΣΑΝΕ (έτσι ισχυρίζεται κάποιος από αυτούς ,που φυσικά δε αποκαλύπτει την τοποθεσία από το καταφύγιο  για να μην το λεηλατήσουν η ορδές πεινασμένων αμερικάνων (τι  άλλο θα ήταν)... όχι ότι δεν υπάρχει προς θεού! ), αλλά στην προκλητικά  ορθάνοικτες βίλες τους κάπου στις Μπαχάμες ή Νησιά Καϋμάν κάνοντας τηλεφωνικές παρεμβάσεις σε εκπομπές για το πώς έρχεται η συντέλεια!

Αλλά ξαφνικά.. ΑΝΑΒΑΛΕΤΕ ! ! Τι δεν το μάθατε; Υπάρχουν σοβαρότατες  ενδείξεις ότι στις
21-12-2012 αναβάλλεται η καταστροφή μας… ναι Ladies and Gentlemen, οι ίδιοι εσχατολογοι αναγνωρίζοντας τις παπάρες που έλεγαν ,δεν πιστεύουν ούτε οι ΙΔΙΟΙ ότι θα γίνει κάτι τέτοιο και έχουν σπεύσει να αναιρέσουν όλα τα κείμενα και τα  άρθρα στα οποία δήλωναν για την βέβαιη συνωμοσία της NASA. Όπως ότι μας κρύβει  έναν πλανήτη 20 φορές (!) μεγαλύτερο από τη γη που ωστόσο δεν μπορούμε να τον δούμε με  κανένα τηλεσκόπιο αλλά μόνο με κινητά τηλέφωνα που η φωτογραφική τους μηχανή σου προκαλεί επιληψία!

Επιμένεις; Ορίστε , ατράντακτες αποδείξεις...

 Εδώ σε αυτό το βίντεο θέλω να δείξω τους δικούς μου ήλιους που τους κρύβω στο σπίτι μου...


 Βέβαια όσο χειρότερη κάμερα έχεις τόσα καλύτερα φαίνονται ...

Επίσης άκουσα και διάβασα ότι όντως θα γίνει κάτι εκείνη τη συγκεκριμένη μέρα και αυτό φαίνεται από την αλλαγή καιρού… Ναι όντως θα γίνει και γίνεται ήδη κάτι, τα τελευταία εκατομμύρια χρόνια και λέγεται….
ΧΕΙΜΩΝΑΣ 


Ναι, πλέον αυτός ο τεραστίων διαστάσεων πλανήτης έχει μετατραπεί σε νάνο πλανήτη που απλά περιφέρεται ΕΞΩ από το ηλιακό μας σύστημα και δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος ούτε για εμάς ούτε για τους αρχαίους εξωγήινους που κατοικούν στα Άρη  ή στην Αφροδίτη.

Τι κάνανε ουσιαστικά όλοι αυτοί; ΤΟ απίστευτο, υιοθέτησαν  ξαφνικά ΟΛΑ ΟΣΑ έλεγε η ΝΑΣΑ που για κάποιο λόγο ήταν συνομωσίες!!! 

Ναι ναι  ναι αυτοί οι αδέκαστοι αποκαλυπτές της αλήθειας τρέχουν να μαζέψουν τα ασυμμάζευτα. Πλέον δεν κινδυνεύουμε ούτε από πλανήτες , μετεωρίτες , ΟΥΤΕ από τα 3 τεραστίων διαστάσεων διαστημόπλοια που αναμένονταν να φτάσουν τον Φεβρουάριο του 2012 και αναβλήθηκε για την ποιο έγκυρη ημερομηνία 21-12-2012. Δεν κάνω καμία πλάκα . Μπορεί κάποιοι από εσάς να ξέρεται που αναφέρομε. ΌΣΟΙ δεν ξέρεται να σας εξηγήσω…

Πριν ένα χρόνο βγήκε μια αποκαλυπτική φωτογραφία του σύμπαντος. Στην οποία φαίνονταν ξεκάθαρα 3 διαστημόπλοια να έρχονται. Βέβαια το ξεκάθαρα ήταν σχετικό , γιατί το μόνο που έβλεπες σε αυτή την φωτογραφία ήταν πλάνητες και αστέρια .Το «περίεργο» στην φωτογραφία  αυτή ήταν τα 3 μεγάλα αστέρια να σχηματίζουν το άκρως αποκαλυπτικό… τρίγωνο …ναι αυτό και μόνο ήταν αρκετό να μας πείσει ότι δεν ζουν ανάμεσα μας αλλά ότι ΕΡΧΟΝΤΑΙ!!Και θα είναι φυσικά εδώ στις 21 12 2012 να μας καταστρέψουν! Α ναι και ότι φυσικά αυτή την φωτο την είχε δημοσίευση η NASA και είχε το θράσος να μας λέει ότι σε αυτήν φαίνονταν μόνο αστέρια και πλανήτες ! Μιλάμε για μεγάλο θράσος! Στα μούτρα μας μπροστά η NASA μας έλεγε ψέματα!!

Έτσι μια ερώτηση μόνο έχω να κανω:

ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΛΟ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕ ΤΑ 3 «ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΑ» ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΊΝΑΙ ΑΠΛΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΚΑΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕ ΑΣΤΕΡΙΑ?ΤΟΥΛΒΑ!

-πριν λίγο είδα ότι ήταν να έρθουν τον Νοέμβριο μάλλον μείνανε από
πλασματική εξω-βενζίνη, αλλά μην καθησυχάζεσαι έρχονται-Κατάλαβες … εμείς εδώ να παλεύουμε να κρατήσουμε στη ζωή τους 4 αναγνώστες μας και αυτοί μόλις πουν ότι θα καταστραφούμε από φανταστικά διαστημόπλοια και από πλανήτες 20 φορές το μέγεθος της γης, να πιάνουν  καμιά χιλιάρα αναγνώστες για πλακά… οι οποίοι τους θεωρούν και έγκυρους!! Τόσο ζώα είναι!!


Αν είσαι τόσο ηλίθιος να πιστεύεις κάποιον που γράφει ότι του κατέβει στο γεμάτο από  κενό κεφάλι του χωρίς ίχνος επιστημονικής απόδειξης , ε είσαι άξιος της μοίρας σου, φόρα και αλουμινόχαρτο στο κεφάλι για να έχεις καλύτερη τηλεμαγνητική επικοινωνία με τους εξωγήινους όταν θα έρθουν.!

Το αποκορύφωμα του «ότι λέει το ιντερνετ = αλήθεια» ήταν όταν πριν από 2-3 χρόνια ένας τρελάρας παππούς διαδήλωνε στο σύνταγμα με κάτι τραγόπαπες για το ότι η ΕΛΛΗΝΙΚΗ κυβέρνηση θα μας βάλει τσιπακι στον  εγκέφαλο μέσο της Κάρτας του Πολίτη και πατώντας με ένα κουμπί από την Αμερική (που αλλου) θα σου λένε να ψηφίσεις ΠΑΣΟΚ και να προσκυνάς κάνοντας πίπες στον εβραίο αντίχριστο (ΓΙΑΤΙ  αυτά τα πράγματα είναι του διαβόλου άσχετα αν αυτός πληρώνει συνδρομητική για να τα βλέπει…) που θα έχει χαραγμένο στα αρχίδια το 666!!! Και αφού στα κάνουν όλα αυτά θα προκαλούν και σεισμούς και τσουναμι στην μεσόγειο!
 
Ναι ναι ναι συμφωνώ απόλυτα , και στοιχεία? χμμμμμμμμΤι μας έμεινε ; α ναι το ημερολόγιο των Μάγια…

{Παρένθεση. Γιατί μαζί με το ημερολόγιο των Μάγια δεν υιοθέτησαν και τους μύθους που το συνοδεύουν; Μήπως γιατί είναι τόσο γελοίοι όσο οι ισχυρισμοί σας; Για διαβάστε τι πάει πακέτο:  
"Την πρώτη φορά που οι θεοί προσπάθησαν να δημιουργήσουν τον άνθρωπο τον έφτιαξαν από λάσπη, αλλά το δημιούργημά τους ήταν πολύ μαλακό, αδύναμο και δεν μπορούσε να δει. Παρόλο που μπορούσε να μιλήσει, ο λόγος του ήταν ακατανόητος, και όταν βρέχονταν αδυνατούσαν ακόμη και να σταθούν. Έτσι οι θεοί κατάλαβαν ότι αυτοί οι πρώτοι άνθρωποι ήταν άχρηστοι και τους κατέστρεψαν.

Στην συνέχεια έφτιαξαν τους ανθρώπους από ξύλο. Οι ξύλινοι άνθρωποι ήταν καλύτεροι από τους πρώτους, μπορούσαν να περπατάνε και να μιλάνε. Έχτιζαν σπίτια, είχαν παιδιά και τελικά έγιναν πολυάριθμοι. Αλλά ήταν πολύ ξηροί και κίτρινοι, ακόμη τα πρόσωπά τους ήταν πάντοτε ανέκφραστα επειδή δεν είχαν μυαλό, ούτε ψυχές, ούτε καρδιές.

Οι θεοί είπαν, "Και αυτοί οι άνθρωποι δεν είναι καλοί, πρέπει να τους καταστρέψουμε". Έτσι έστειλαν μια μεγάλη πλημμύρα που κατέστρεψε τα σπίτια του. Οι ξυλάνθρωποι προσπάθησαν να επιβιώσουν αλλά τα ζώα που τα είχαν κακομεταχειριστεί, και τα σκεύη που είχαν κάψει, και τα δένδρα που είχαν κόψει, όλα τους στράφηκαν εναντίον τους.

(Στην συνέχεια το Πόπουλ Βουχ εξιστορεί λεπτομερώς τις περιπέτειες δύο αδελφών με υπερφυσικές δυνάμεις πριν συνεχίσει με την περιγραφή της δημιουργίας του κόσμου όπως των γνωρίζουμε. Η δημιουργία του ανθρώπου από αλεύρι καλαμποκιού είναι το γεγονός που σύμφωνα με την μυθολογία των Μάγιας συνέβη στην αρχή του κύκλου του Ημερολογίου Μακράς Περιόδου που διανύουμε).

Ο Θεός δημιουργός των Μάγια και το 2012

Τότε οι θεοί είπαν, "η αυγή έρχεται και η δημιουργία μας δεν έχει ολοκληρωθεί με επιτυχία...". Ανακάλυψαν ότι η σάρκα των ανθρώπων πρέπει να είναι από κίτρινο και άσπρο αραβοσιτάλευρο. Το αλεύρι έπρεπε να αλεστή εννιά φορές. Το νερό έγινε το αίμα τους. Το φαγητό τους γινόταν σάρκα και μαζί με το νερό τους έδινε δύναμη. Έτσι αυξήθηκε η δύναμη των χεριών τους. Δεν είχαν μητέρα. Δεν είχαν πατέρα. Η μορφή τους σχηματίστηκε μέσω της θαυματουργής δύναμης και της ουσίας του πνεύματος των θεών, του Μορφηστή και του Γλύπτη, Αυτής Που Γέννησε Παιδιά και Αυτού Που Απέκτησε Υιούς, του Ηγεμόνα και Κουέτζαλ (Quetzal, πολύχρωμο πτηνό της Κεντρικής Αμερικής) Όφι... Οι τέσσερις πρώτοι άνθρωποι που δημιουργήθηκαν ευχαρίστησαν τον Μορφηστή και τον Γλύπτη: "Πράγματι σας ευχαριστούμε... Μπορούμε να μιλάμε και να ακούμε. Έχουμε την ικανότητα να σκεφτόμαστε και να κινούμαστε. Γνωρίζουμε πολλά, επειδή είδαμε τα πάντα που υπάρχουν στον ουρανό και στην γη...". Αλλά τα λόγια τους δεν ήχησαν καλά στον Μορφηστή και στον Γλύπτη: "Δεν είναι σωστό αυτό που είπαν 'Γνωρίζουμε τα πάντα, μεγάλα και μικρά' ". Έτσι η γνώση τους αφαιρέθηκε από Αυτής Που Γέννησε Παιδιά και Αυτού Που Απέκτησε Υιούς... και τελικά ξαναέφτιαξαν την ουσία που σχημάτισε την μορφή τους". Μετά από αυτό ο ήλιος, η σελήνη και τα αστέρια εμφανίστηκαν, και όλα τα ζώα χάρηκαν όταν αντίκρισαν τον ήλιο που στέγνωσε την λάσπη από την επιφάνεια της γης."

Προφανώς η ιδέα ότι μερικοί θεοί συνεργάστηκαν προσπαθώντας να δημιουργήσουν τον άνθρωπο μέσω μια "πειραματικής" διαδικασίας γίνεται δύσκολα πιστευτή, αλλά το υπόλοιπο του βιβλίου περιέχει διηγήσεις που είναι ακόμη πιο απίστευτες. Για παράδειγμα ένας άνθρωπος που ονομαζόνταν Hunaphu είχε θυσιαστεί και το κεφάλι του κρέμονταν από ένα δέντρο. Καθώς πέρασε μια γυναίκα από το σημείο αυτό το κεφάλι μίλησε και την έφτυσε στο χέρι με αποτέλεσμα να μείνει έγκυος, στην συνέχεια η γυναίκα γέννησε δύο αδέλφια τα οποία είναι οι κεντρικοί ήρωες του υπόλοιπου βιβλίου...

Αυτοί που υποστηρίζουν διάφορες εικασίες σχετικά με το έτος 2012 αναφέρονται σε μετακίνηση των πόλων, ή στην ευθυγράμμιση της γης, του ήλιου και του γαλαξία, ή στην σύγκρουση της γης με ένα πλανήτη, ή στην παγκόσμια αλλαγή συνείδησης. Κανένας τους δεν αναφέρονται σε θεούς των Μάγιας που θα έρθουν από τον ουρανό και θα αναδημιουργήσουν τον άνθρωπο από κάποιο άλλο υλικό, παρόλο που σύμφωνα με την μυθολογία των Μάγιας αυτό συνέβη στο τέλος των προηγούμενων κύκλων. Σκέψου πόσο λογικό είναι να αποδεχθεί κάποιος ότι το Ημερολόγιο Μακράς Περιόδου των Μάγιας δείχνει στο 2012 χωρίς να αποδέχεται την μυθολογία που είναι στενά συνδεδεμένη μαζί του; "

Λοιπόν… το main story  είναι ότι επειδή το ημερολόγιο τελειώνει το 2012 μαζί τελειώνει και ο κόσμος. Και πακέτο θα πάρετε τον οδηγό επιβίωσης για το τέλος του κόσμου στην προνομιακή τιμή τον 30 € που δεν θα μπορούσε να το έχει γράψει άλλος από  πρώην υπάλληλο τις CIA ειδικευμένο στην αντιμετώπιση κοσμοϊστορικών καταστροφών που επίσης ψάχνει να συμπλήρωση το εισόδημα του ή την πενιχρή σύνταξη του….


…. ΨΑΧΝΕΙ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΤΟΥ ή ΤΗΝ ΠΕΝΙΧΡΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΞΗ! ΕΛΕΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΜΑΣ!!Επίσης μπορείτε να αγοράσετε σε προνομιακές τιμές (τότε 30 – 40 € τώρα επειδή κοντεύει η καταστροφή μας, έχουν πέσει οι τιμές-όχι ότι δεν πουλάνε πλέον αλλά λέμε…), ντοκιμαντέρ για να μάθεις πως θα πεθάνεις, και αν είσαι γενναίος και φυσικά πλούσιος ,αγόρασε ΟΔΗΓΟΥΣ για το τι τρόφιμα πρέπει να αγοράσεις , τι φάρμακα , πως να κτίσεις και να  διακοσμήσεις  το νέο σου πυρηνικό σου καταφύγιο , τι όπλο πρέπει να αγοράσεις (κάτω 2000 € θεωρείτε νεροπίστολο) για τα εκατομμύρια  πεινασμένων  που θα σου χτυπάνε την πόρτα και εσύ φυσικά θα πρέπει να τους σκοτώσεις  γιατί… γιατί…  γιατί πεινάνε(AfricaAfrica everywhere) και φυσικά  να είσαι συντονισμένος μέχρι την ώρα της κρίσεως (γιατί έχουν αρχίσει να πέφτουν και λίγο τα  νούμερα) στην ραδιοφωνική εκπομπή που σου λέει ΜΟΝΟ την αλήθεια μόνο για εσένα… Και μην διανοηθείς να ρωτήσεις τι κάνει ο παρουσιαστής την ώρα της κρίσεως στην στούντιαρα του… ΤΟΝ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥ...ΑΧΑΡΙΣΤΕ!!Επίσης ο κόσμος, αν λέμε, αν, δεν τελειώσει στης 21 12 2012 , είναι σίγουρο (στανταρακι) ότι θα τελειώσει στις 1-1-2013, γιατί το ημερολόγιο που έχω δεν έχει καταγράψει αυτές τις ημερομηνίες οπότε… θα πεθάνουμε… και αν δεν πεθάνουμε τότε, είναι σίγουρο -για κάποιο λόγο-  ότι θα πεθάνουμε -έτσι όπως μεταδίδουνε οι «έγκυροι»- , το
2018 μ.Χ.
Το τέλος του κόσμου όπως διαδίδεται από τον Ορθόδοξο μοναχό, π. Μάξιμο!
2060 μ.Χ.
Ο πατέρας της φυσικής, Νεύτωνας, λίγο πριν πεθάνει είχε γράψει στο πίσω μέρος ενός φακέλου ότι το τέλος του κόσμου θα ερχόταν στο έτος 2060.
2068 μ.Χ.
Ο αστεροειδής Απόφις θα χτυπήσει τη γη.

ή το ακόμα πιο στανταρακι στην 1-1-2100 διότι αυτήν την ημερομηνία έχει καταγραφεί στο ημερολόγιο το windows  και ποιος ξέρει καλύτερα από έναν μασόνο που έχει προσωπικό καταφύγιο με τζαμαρία … ΜΕ ΤΖΑΜΑΡΙΑ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΘΑΛΑΣΣΑ!!! χμχμχμ ύποπτο…Οπότε εσείς συνεχίστε να αγοράζεται ταινίες , τρόφιμα που υπερκαλύπτουν τις διατροφικές σας ανάγκες για 5 χρόνια, οδηγούς επιβιώσεις (τους νέους με πιο ακριβά τεχνολογικά κόλπα) , ντοκιμαντέρ , βιβλία καταστροφολογίας , ακούτε τους ραδιοφωνικούς σταθμούς (τους εγκεκριμένους ) , πάρτε 1-2 βίβλους να έχετε,  και μείνατε φοβισμένοι μέχρι να σας βρει το τέλος του κόσμου όποτε αυτό και αν έρθει….

Α και ΜΗΝ διανοηθείς να ισχυριστείς ότι το κάνουν για τα λεφτά επειδή ενημερώνουν τον κόσμο με ΜΟΝΟ 30 € και 5000€ (για τα απαραίτητα ξέρεις) για το  πως θα σωθείς –ενώ θα μπορούσαν να το κάνουν τσάμπα για να σώσουν την ανθρωπότητα-…  αλλά, στην ακραία περίπτωση,  που δεν γίνει κάτι τέτοιο , να μην έχουν βγάλει το κάτι της τους προσπαθώντας να σε σώσουν; 

ΑΧΑΡΙΣΤΕ!  ΑΙΣΧΟΣ!  ΟΥΟΥ…


Τελευταία ερώτηση:  Σύμφωνα με τους «έγκυρους» και τα λεγόμενα τους εγώ και κάθε άλλος κάτοικος του πλανήτη μπορούμε να καίμε στο φουλ το σύστημα θέρμανσης αφού στο κάτω-κάτω της γραφής θα καταστραφούμε. Και στην ακραία περίπτωση που δεν γίνει κάτι, θα πληρώσετε τον λογαριασμό της ΔΕΗ μου;  Ε;Και τώρα πάμε  στο BONUS ερωτήσεων  για τους ντόπιους σωτήρες…

1.            Γιατί όσοι δημοσιεύουν προφητείες δεν βάζουν μαζί και το βιβλίο που αναφέρει τις προφητείες  ή αυτόν που έγραψε το βιβλίο ή αυτόν που ήταν μάρτυρας και άκουσε την προφητεία με τίτλο «Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικιά μας θα είναι» από σύνχρονους προφήτες ;; Μήπως θα ανακαλύψουμε και τίποτα άλλες παπάρες που έλεγαν;

2.            Γιατί όλες οι προφητείες  αφορούν καταστροφές και όχι ένα ευχάριστο και γεμάτο ειρήνη μέλλον;

3.            Γιατί θα ΠΡΕΠΕΙ να περάσουμε λοιμούς,  σεισμούς, καταποντισμούς ,μαύρο θάνατο , Αρμαγεδδών και να μην παρακμάσουμε αργά και σταθερά σα πολιτισμός μέχρι να εκλείψουμε; Ή γιατί πρέπει να γίνουν ΟΛΑ αυτά πρώτα ΜΟΝΟ σε εμάς και μετά ΜΠΟΡΕΙ να ζήσουμε ευτυχισμένοι φυσικά κάτω από την αγκαλιά Του σωτήρ μας;

4.            Γιατί όλα τα δεινά θα συμβούν στην Ελλάδα ή ξεκινούν από εδώ;(Πάντα για τους ντόπιους σωτήρες μας μιλάω)

5.            Γιατί μόνο οι εβραίοι θα φέρουν την καταστροφή ή τον αντίχριστο (μαζί με το τσουνάμι ) και πως γίνεται αυτοί που τα ισχυρίζονται αυτά, το αγαπημένο τους, μέχρι πρότινος κόμμα να ήταν το «ΛΑΟΣ» ή το «ΒΥΖΑΝ» (you know how) ,
 
Και πλέον να είναι η Χρυσή Αυγή, και η θρησκεία τους Χριστιανοί (και φυσικά έχει μεγαλύτερο βάρος  το να είσαι Ορθόδοξος Χριστιανός );Οι Βουδιστές και οι ινδουιστές δεν είναι  τόσο ικανοί προφήτες ή μήπως επειδή  δεν έχουν θρησκευτική έχθρα 2000+ χρόνων  με τους εβραίους …λέμε τώρα…

6.            Γιατί όλα αυτά δημοσιεύονται σε blog ή site ΓΕΜΑΤΑ banners (μάθε επιτέλους τι είναι!!)….(ναι στο GOOGLE!) …φφφ… και δεν το κάνουν αφιλοκερδώς; Κοστίζει το να πιστεύεις ε;!

7.           Γιατί η επίσημη εκκλησία απορρίπτει ΟΛΑ όσα γράφονται σχετικά με δήθεν προφητείες καταστροφής και πολέμου με τους Τούρκους (ποιους άλλους) και έχει φτάσει στο σημείο επίσημα να καταδικάζει κάποια εδάφια από την Βίβλο; Μάλλον εβραίοι έβαλαν το χεράκι τους και εκεί…


Μάλλον είμαι ένα πεπλανημένο πρόβατο (πάλι στα μούτρα μας , μας κοροϊδεύουν) που έχασε το δρόμο του και θα πρέπει για να πιστέψω (έκτος από το να αγοράσω τις προφητείες) να κάτσω σε μια καρέκλα σα τον  Μάλκομ Μακ Ντάουελ στο κουρδιστό πορτοκαλί…

…μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

 * Για την αλλαγή στάσης απένταντι στο θέμα nibiru , Μάγιας και  2012 ψάξτε να δείτε τι έλεγαν περίπου 2007-2009, πως η σιγουριά έγινε πιθανότητα το 2010-2011 και πως μερικές μέρες πριν την "συντέλια"  ΟΛΑ τα "έγκυρα-μόνο-εδώ-θα-μάθεις-την-αλήθεια"(ναι γρήγορα πρέπει να το διαβάσεις) blog που διακήρυτταν την καταστροφή του κόσμου, τώρα άλλαξαν στάση για  τη μαλακία που έκαναν…

Ένα παράδειγμα:


322

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου